spot_img
11.8 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăMehedințiLUCRĂRILE PE DRUMUL JUDEȚEAN DINTRE OPRIȘOR ȘI PLENIȚA AU FOST FINALIZATE

LUCRĂRILE PE DRUMUL JUDEȚEAN DINTRE OPRIȘOR ȘI PLENIȚA AU FOST FINALIZATE

-

Astăzi a fost deschisă procedura de recepție la terminarea lucrărilor în cazul investiției realizată de Consiliul Județean Mehedinți, pe DJ 561A, între localitățile Oprișor (intersecția cu DJ 563) și Plenița.

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu a mers la fața locului împreună cu primarul comunei Oprișor, Constantin Gârleanu, viceprimarul Ion Durlă și reprezentanții constructorului pentru a vedea lucrarea la final.

- Advertisement -

Este vorba despre o lungime de 2,105 km de drum degradat până în urmă cu cinci luni, pe care s-a turnat un strat nou de asfalt, s-au realizat rigole carosabile, legături cu drumurile laterale, lucrări pentru siguranța circulației, marcaje transversale și s-au montat indicatoare. Totodată, a fost realizată o platformă de cântărire ce va fi folosită pentru verificarea respectării tonajelor de către transportatori pe drumul respectiv.

“Lucrarea este foarte importantă și pentru locuitorii din comuna Oprișor care merg la sfârșitul săptămânii la târgul din Plenița, dar și pentru cei care tranzitează ocazional județul Mehedinți. Drumul continuă investiția precedentă realizată de Consiliul Județean, în reabilitarea drumului județean Oprișor – Bălăcița și granița cu județul Dolj.Facem drumuri bune!”, a transmis președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img