Lucrările de modernizare a Bazinului de Înot din Drobeta Turnu Severin au avansat. Până la sfârșitul anului ar putea fi recepționate.

0

Lucrările în cadrul proiectului pentru modernizarea Bazinului de înot din Drobeta Turnu Severin sunt într-o fază avansată, iar în urma vizitei pe care președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu și vicepreședintele Ionică Negru au făcut-o azi la obiectivul de investiții promovat de Consiliul Județean Mehedinți, s-a transmis că este cel mai probabil ca până la sfârșitul anului să se realizeze recepția.

“S-a lucrat bine pe timpul iernii, iar după ce vremea s-a încălzit, constructorul s-a mobilizat pe toate fronturile.

S-au compartimentat spațiile interioare pe toate nivelurile, s-au realizat instalațiile electrice, de apă, de ventilație, s-a realizat acoperișul, iar acum se lucrează la fațade.

Severinenii și mehedințenii așteaptă de foarte mult timp să aibă un bazin funcțional, iar în urma investiției, nu doar că va fi funcțional ci va fi unul modern, complet utilat, care va putea găzdui competiții naționale și internaționale.”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.