LUCRĂRI AVANSATE LA CORPUL NOU AL AMBULATORIULUI DE SPECIALITATE AL SPITALULUI JUDEȚEAN DE URGENȚĂ DROBETA TURNU SEVERIN

0

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a efectuat o vizită de lucru pe șantierul  obiectivului “Extindere şi dotare a Ambulatoriului de Specialitate Integrat din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Drobeta Turnu Severin”, implementat de Consiliul Județean Mehedinți.

“Proiectul a avansat în ultimele săptămâni. Astfel, astăzi, la corpul nou de clădire s-a turnat planșeul peste parter și se continuă cu etajul imobilului.

În perioada următoare vor începe     demersurile pentru achiziția de aparatură medicală. Practic, se continuă achiziția pentru dotarea Ambulatoriului de specialitate, parte din aparatura din cadrul proiectului fiind deja livrată în perioada pandemiei.

La etajul clădirii care se construiește acum vom avea un RMN și un Computer Tomograf.

Este o investiţie importantă pentru sistemul de sănătate mehedinţean care va creşte considerabil calitatea serviciilor medicale și se va asigua un confort sporit atât pentru pacienți, cât și pentru medici.”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

Valoarea totală a investiției este de 13.000.305,86 lei din care Consiliul Județean va acoperi cheltuielile neeligibile în valoare de 2.556.920,09 lei.