spot_img
20 C
București
miercuri, aprilie 24, 2024
AcasăAnalizeLucian Mîndruță pe velierul unui mogul din energie

Lucian Mîndruță pe velierul unui mogul din energie

-

Furnizorul și traderul de energie KDF Energy SRL, controlat de omul de afaceri George Brăiloiu și intrat în insolvență la cererea proprie la finalul lunii februarie, deține în patrimoniu trei ambarcațiuni de lux, localizate în Italia, potrivit unui document al administratorului judiciar al companiei, RTZ & Partners, scrie Profit.

Potrivit administratorului judiciar al companiei, KDF Energy are în patrimoniu, localizate în Italia, un număr de trei ambarcațiuni de lux. Este vorba despre o barcă cu motor, un iaht și un velier, achiziționate în 2011, 2009 și 2010, și despre mai multe echipamente auxiliare acestora, inclusiv o barcă pneumatică și o plută de salvare.

- Advertisement -

KDF Energy mai deține un velier de competiție, marca Club Swan 42, care poate ajunge și la 300.000 de dolari. Numele velierului este Natalia, după soția patronului KDF Energy, Natalia Brăiloiu. Aceasta, născută în Republica Moldova, este sportiv de performanță în domeniu, câștigând sau terminând pe locuri fruntașe de-a lungul anilor mai multe competiții internaționale de prestigiu, din poziția de conducător al velierului care îi poartă numele, printre care, în 2012, faimoasa regată Rolex Swan Cup. La aceeași competiție, la ediția din 2010, din echipajul condus de Natalia Brăiloiu, care s-a clasat atunci pe locul 3, a făcut parte și omul de televiziune Lucian Mîndruță, scrie sursa citată..

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img