spot_img
11.8 C
București
vineri, martie 1, 2024
AcasăAnalizeLucian Bode: Buna guvernare liberală locală şi centrală trebuie să meargă mână...

Lucian Bode: Buna guvernare liberală locală şi centrală trebuie să meargă mână în mână

-

Secretarul general al PNL, ministrul de Interne Lucian Bode a făcut, vineri, o vizită în Satu Mare. El a transmis, după o întâlnire cu aleşii locali liberali din judeţul Satu Mare, că performanţa unei guvernări stă în soliditatea echipei. ”Sunt convins că echipa liberală de la Satu Mare va performa si va rămâne la fel de implicată în promovarea de proiecte valoroase de dezvoltare a comunităţilor locale”, spune el.

”Am avut astăzi o zi plină în judeţul Satu Mare, unde am participat alături de colegi din Executiv şi de reprezentanţi ai autorităţile locale la un moment mult aşteptat, darea în trafic a VO Satu-Mare, un obiectiv de infrastructură cu impact major pentru întreaga regiune de Nord-Vest. Proiectul VO Satu Mare este unul strategic, fiind un proiect cu puternice implicaţii transfrontaliere. Şoseaua de ocolire Satu-Mare este parte a drumului expres care va face legătura cu Ungaria prin viitorul punct de trecere al frontierei de la Oar. Această dezvoltare la nivel de infrastructură de la graniţa româno-ungară constituie o punte de legătură cu reţeaua europeană de transport, dar şi o alternativă mult aşteptată pentru reducerea presiunii existente pe PTF Petea”, spune ministrul de Interne în mesaj. 

- Advertisement -

Ministrul spune că cea de-a doua parte a zilei a dedicat-o întâlnirii cu aleşii locali liberali din judeţul Satu Mare.

”Este foarte important să consolidăm legăturile cu baza partidului. Astfel de întâlniri sunt menite să menţină deschis dialogul şi astfel să construim împreună proiectul politic liberal axat în principal pe dezvoltarea comunităţilor. Trebuie să facem performanţă la guvernare, să ne atingem obiectivele propuse şi astfel să ne ţinem de promisiunile făcute românilor. Buna guvernare liberală locală şi centrală trebuie să meargă mână în mână şi să genereze prosperitate. Nu se poate una fără alta. Performanţa unei guvernări stă în soliditatea echipei. Sunt convins că echipa liberală de la Satu Mare va performa si va rămâne la fel de implicată în promovarea de proiecte valoroase de dezvoltare a comunităţilor locale”, precizează secretarul general al PNL. 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img