Locotenentul lui Mălin Bot l-a lovit cu boxul pe bătrânul din Piața Victoriei: AMENDĂ DE 1000 LEI

0
247

Sandy Matei, locotenentul lui Mălin Bot la protestele din Piața Victoriei, l-a lovit cu boxul pe bătrânul Nicolae Alexandru Tiurbe sâmbătă în fața sediului Guvernului.

Potrivit lui Tiurbe două elemente sunt foarte importante în acest caz: a fost lovit cu un „box”, o armă albă alcătuită dintr-o piesă din material dur cu găuri pentru degete și cu o creastă zimțată cu care se atacă ținând pumnul strâns. Efectul loviturii cu așa ceva este devastator pentru victimă. Al doilea element important, agresorul l-a lovit din spate. Preț de câteva secunde, batrânul în vârstă de 71 de ani și-a pierdut cunoștința.

Declarația a fost făcută de bătrân duminică seară la Antena 3, iar urmele de pe fața acestuia confirmă că a fost atacat cu un box.

Tiurbe a spus nu a lucrat niciodată la Securitate așa au susținut cei de la #rezist, ci în institute medicale.

Tiurbe spune că agresiunea a avut loc la câțiva metri de jandarmii aflați în fața sediului Guvernului.

Bătrânul spune că atunci când a dat cu rucsacul tința sa a fost telefonul lui Matei și că nu l-a lovit pe acesta. El a spus că era filmat de Matei fără permisiunea sa.

De asemenea, bătrânul a spus că apoi a fost lovit din spate.

M-am oprit în fața unor jandarmi, i-am salutat, le-am spus Sărbători fericite, și mi-am continuat drumul. Nu am avut o discuție – i-am intrebat de ce tolerează asemenea manifestări aiurea, nejustificate, a povestit Tiurbe.

„Da, i-am spus unele foarte „decoltate”, urâte. Și, în momentul în care a tot insistat, am luat rucsacul așa, dar nu l-am lovit – să-i dau peste aparat, peste telefon (…) I-am dat așa și mi-am continuat drumul. Tot a continuat după mine și a venit din spate – nu imi mai dau seama cum – și m-a lovit cu un box, deci o lovitură mai puternică”, a povestit Alexandru Tiurbe.

El spune că nu a depus plângere deoarece este scârbit de atitudinea Jandarmariei.

CITIȚI ȘI: Bătrânul bătut de locotonentul lui Mălin Bot NU a fost SECURIST/ Unul din propagandiștii protestului, Lucian Mîndruță, sugerează că acesta ar fi, de fapt, nebun

De altfel pe profilul de facebook al lui Sandy Matei sunt postări în care acesta apare cu un boxer dar și cu un pistol.

Agresorul susține că a avut o reacție ca de la bărbat la bărbat.

Ca de la barbat la barbat i-am tras batranului un pumn. Jandarmii m-au imobilizat ca pe un infractor, a susținut Matei.

Sandy Matei a declarat pentru Antena 3 că nu a recunoscut faptele când a fost dus la secția de Poliție, dar public a recunoscut că i-a dat un pumn bătrânului.

El spune că a fost amendat cu 1000 de lei pentru agresiune.

Tiurbe, bătrânul lovit cu bestialitate, sâmbătă, la câțiva pași de Guvern, de un protestatar care participa la manifestația din Piața Victoriei, a povestit la „Sinteza zilei” cum s-a petrecut totul.