Carmen Dan somată din PSD să facă schimbări în Ministerul de Interne după scandalul de sâmbătă

0
261

Ministrul de Interne, Carmen Dan, poate că ar trebui să se gândească foarte serios dacă nu este necesar să producă niște schimbări la ministerul pe care îl conduce, a declarat, duminică, secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, la finalul unei ședințe care a avut loc la sediul central al partidului.

 În opinia sa, „200 de manifestanți nu pot da peste cap bucuria a două milioane de bucureșteni de a avea un târg de Crăciun”.

„După opinia mea, doamna Carmen Dan ar trebui să se gândească foarte serios dacă nu este necesar să producă niște schimbări la ministerul pe care îl conduce și poate se gândește și legat de jandarmi. Adică eu cunosc, cel puțin personal, mulți ofițeri din Jandarmeria Română, adjuncți ai domnului Cucoș (șeful Jandarmeriei, Gheorghe Cucoș — n.r.), care au fost foarte intransigenți cu noi când am manifestat împotriva lui Boc sau a lui Băsescu. (…) Cred că ar trebui totuși ca legea să fie impusă pur și simplu, adică legea este una pentru toți. Nu poți 200 de oameni să dai peste cap plăcerea și bucuria a două milioane de bucureșteni care, totuși, vor un târg de Crăciun. Singura temă astăzi a fost cea legată de miting”, a declarat Ștefănescu la sediul PSD.

El a adăugat că luni se va lua o decizie finală în partid legată de data și ora mitingurilor care vor avea loc atât în București, cât și în țară, demonstrațiile urmând să fie în aceeași zi, la aceeași oră, cel mai probabil în weekend-ul viitor.

„Legat de oameni, o să facem un calcul, să vedeți exact cine este majoritatea și cam ce dorește poporul român de la țara în care trăiesc și în care vrem să fie normalitate și să fie totul în direcția pe care am promis-o anul trecut și cu care am câștigat”, a menționat Ștefănescu.