#Locale 2016/ Răzvan Mironescu, ACUZĂ: Contracandidații mei de la sectorul 6 au dosare penale

0
853

Răzvan Mironescu, candidatul Partidului Național Liberal, la Primăria sectorului 6, a susținut astăzi, 27 mai a.c., o conferință de presă la sediul central al partidului în care a vorbit despre doi dintre contracandidații din sectorul 6 care au probleme cu legea, ambii fiind urmăriți penal.

“Am în față doi contracandidați urmăriți penal motiv pentru care lansez un apel către locuitorii sectorului 6 să fie atenți la integritatea și la moralitatea celor pe care doresc să îi voteze. Situația contracandidaților mei se prezintă astfel: Gabriel Mutu, candidatul PSD, este urmărit penal de DIICOT pentru infracțiuni economice. Ștefan Florescu, candidat independent, care are în spate grupuri interlope din București, este în atenția procurorilor DNA pentru presupuse fapte de corupție legate de Piața Progresul din Șoseaua Giurgiului. Totodată, nu există, în momentul de față, o declarație de avere din care să rezulte cum a cheltuit, de ani de zile, bani pentru campaniile electorale, unele mascate. Din data de 29 aprilie a.c. lui Ștefan Florescu i s-a deschis, la secția de Poliție numărul 25, un dosar penal pentru coruperea alegătorului. Acest personaj dubios are datorii fiscale la ANAF și chiar la Primăria sectorului 6, pentru care candidează astăzi. Mai exact, fundația pe care o deține are datorii la ANAF în valoare de 12.000 lei, pentru care este în executare silită, datoriile fiind vechi și foarte vechi, iar la Administrația Piețelor, cu care a avut niște contracte de asociere, are datorii de peste 25.000 lei.”, a declarat acesta.

Totodată, Răzvan Mironescu a remarcat că în această campanie electorală mulți dintre candidații PSD au evitat participarea la dezbateri, în frunte cu doamna Firea. “Doamna Firea i-a jignit pe alegători prin refuzul de a accepta invitația la dezbateri lansată de Cătălin Predoiu. Bucureștenii au dreptul să vadă soluțiile pe care cei doi le oferă bucureștenilor. Deși doamna Firea are un discurs articulat, cu dicție foarte bună, a învățat pe dinafară ce vrea să le spună alegătorilor, dar nu a înțeles nimic. Un bun exemplu în acest sens a fost la televiziunea B1TV, unde doamna Firea s-a apucat să deseneze pe hârtie schema termocentralelor RADET.”