Liviu Mihaiu despre scandalul SOV-Tăriceanu: Nu am știut

0
455

NU am știut și nici participat la acea pretinsă tranzacţie pe spezele numirii mele ca guvernator. Probabil că am fost un foarte bun pretext pentru fostul mogul pentru a-l avea (și) pe șeful Camerei Deputaţilor la mână, a scris pe facebook Liviu Mihaiu, al cărui nume a apărut în contextul audierii joi la DNA a lui Sorin Ovidiu Vântu.

Potrivit unor informații, Sorin Ovidiu Vântu ar fi depus, joi,  un memoriu la sediul DNA prin care arată că i-ar fi dat lui Tăriceanu un milion de euro pentru ca Liviu Mihaiu să fie numit guvernator al Rezervației Delta Dunării.De asemenea, Vântu l-ar fi turnat la DNA și pe Bogdan Olteanu, viceguvernator al BNR.

Liviu Mihaiu a fost numit guvernator al Deltei Dunării în 18 septembrie 2008, de către premierul Călin Popescu Tăriceanu.

Dacă e să intrăm in alt registru, sunt „onorat” că „transferul” meu a avut o asemenea cotă, dar sunt ingrozit că unul dintre cei mai buni/onești guvernatori ai DD (mă iertaţi 🙂 ), a ajuns in fruntea D.D. printr-un asemenea act de corupţie la un asemenea nivel..Nimeni dintre cei implicaţi in acest scandal „sud-american” NU m-a sunat vreodată să-mi ceară ceva! Pentru simplul motiv că astea au fost condiţiile pe care le-am pus guvernului Tăriceanu pentru a accepta postul, mai afirmă Liviu Mihaiu.