LIVIU MAZILU, candidat PSD Mehedinți la Senat: “PROIECTELE PSD DEZVOLTĂ JUDEȚUL MEHEDINȚI”

0

În comuna Punghina se toarnă zilele acesta cel de-al doilea strat de asfalt, în cadrul proiectului celor 112 kilometri drumuri județene reabilitate/modernizate de Consiliul Județean Mehedinți, cu fonduri europene.

“Este cel mai amplu proiect de reabilitare a infrastructurii rutiere din județ, al cărui contract de finanțare l-am semnat în anul 2017 cu sprijinul #Guvernului_PSD. De altfel, toate investițiile care de desfășoară în această perioadă în Mehedinți se datorează susținerii permanente pe care am primit-o din partea Guvernului PSD și al ministerelor conduse de colegii social-democrați în perioada 2016-2019.

Drumul Județean 563, între Intersecția cu DN 56A – Punghina – Oprișor (Intersecția cu DJ 561 A), în lungime de 16 km, este asfaltat în proporție de 99% și după cum am văzut astăzi, în cadrul unei vizite la fața locului, împreună cu domnul senator, Liviu Mazilu, lucrările sunt de o calitate foarte bună!

Dezvoltarea județului Mehedinți, în ritmul în care a început, depinde în mare măsură de o viitoare guvernare PSD!

Vă îndemn să aveți, în continuare, încredere în #echipa_PSD că vă va reprezenta interesele și în Parlamentul României, așa cum a făcut-o și o face și pe plan local și județean!”, ”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, în urma vizitei pe șantier.

Sunt încântat să văd modul în care se lucrează. Mai sunt câteva detalii tehnice, pentru scurgerea apelor, la Primărie, unde va fi și o parcare. E foarte bine că tot ceea ce am promis, iată, se realizează, este în fază de finalizare și cel mai important că cetățenii din această localitate sunt mulțumiți!”, a declarat senatorul Liviu Mazilu, în urma discuțiilor purtate cu reprezentanții constructorului, dirigintele de șantier și reprezentanții Consiliului Județean responsabili de implementarea proiectului.

Material realizat de Flux 24 Media Comunications SRL, la comanda PSD Mehedinți. CUI MANDATAR: 11200020