spot_img
0.9 C
București
joi, decembrie 7, 2023
AcasăhighlightLiviu Dragnea vorbeste pentru prima data de DEMISIA lui Victor Ponta din...

Liviu Dragnea vorbeste pentru prima data de DEMISIA lui Victor Ponta din fruntea Guvernului

-

Liviu Dragnea nu exclude ca la toamnă să avem alegeri anticipate. Într-o discuţie cu membrii de partid din Teleorman, fostul ministru i-a îndemnat să fie pregătiţi pentru un eventual scrutin parlamentar înainte de termen, transmite Digi 24.

Pentru alegeri anticipate este nevoie de demisia premierului in exercitiu Victor Ponta si ca alte doua guverne sa nu obtina votul de investitura in Parlament. Intr-un cuvant, Dragnea admite pentru prima data demisia din fruntea guvernului a lui Victor Ponta.

Liviu Dragnea, coordonator politic al PSD: „Să aveţi încredere că acest partid are capacitatea şi forţa interioară să câştige viitoarele alegeri parlamentare şi locale. Parlamentare şi la termen sau mai grăbite, eventual, pentru că nu ştie nimeni ce va fi la toamnă. În luna august să vă odihniţi să vă faceţi concediile pentru că este posibil ca în septembrie să avem nevoie de fiecare dintre dumneavoastră”.

REACTIA PNL:

„PNL își dorește anticipate. Cu cât România scapă mai repede de Ponta, cu atât este mai bine. (…) Constituțional, este dificil să faci anticipate. Este puțin probabil ca actualul Parlament să respingă două guverne după o demisie a lui Ponta”, a declarat, pentru AGERPRES, liderul PNL, Ludovic Orban.

El a subliniat că demisia lui Victor Ponta este „absolut necesară și inevitabilă”, motivând că acesta „și-a pierdut complet autoritatea” asupra PSD și asupra Guvernului și „nu are niciun fel de credibilitate externă”.

Orban a mai spus că, din punctul său de vedere, declarația de sâmbătă, de la Alexandria, a coordonatorului politic al PSD, Liviu Dragnea, este „un discurs de pregătire pentru alegerile locale”.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img