spot_img
17.4 C
București
sâmbătă, septembrie 30, 2023
AcasăDezvaluiriLiviu Dragnea, SOMAT să prezinte pașapoartele pentru a se vedea de câte...

Liviu Dragnea, SOMAT să prezinte pașapoartele pentru a se vedea de câte ori a fost în Rusia/ Legăturile liderului PSD cu un oligarh al Kremlinului

-

Au trecut 24 de ore de cand Partidul Romania Unita l a intrebat pe Tovarasul Dragnea de cate ori a fost in Rusia din 2010 incoace si care au fost motivele acestor vizite ?! Din pacate nu am primit nici un raspuns dar avem speranta ca din respect fata de cetatenii acestei tari ( asta in cazul in care ii mai respecta pe romani ) Tovarasul Dragnea isi va face publice paginile atat din pasaportul diplomatic cat si din cel turistic pe care are stampilate vizele de intrare in Rusia ! Curaj Tovarase , romanii asteapta sa vada cine Minte si cine spune Adevarul !, îi cere pe facebook deputatul Cristian Rizea, fost PSD, actualmente PRU, lui Liviu Dragnea.

- Reclama -

FLUX 24 a publicat informații despre legăturile apropiate ale lui Dragnea cu Moshe Viaceslav Kantor, presedintele Congresului Evreiesc European, acuzat că este, de fapt, un agent al Kremlinului prin care Putin vrea să controleze mișcările evreiești.

CITIȚI ȘI:Liviu Dragnea și oligarhul evreu prin care Putin vrea să controleze Congresul Mondial Evreiesc

CE A SCRIS FLUX 24 DESPRE RELAȚIA ÎNTRE DRAGNEA ȘI KANTOR:

Liviu Dragnea a participat recent la Bruxelles la Congresul European Evreiesc unde a primit decorația ”Busola Ierusalimului” din partea re-alesului președinte al forului, Moshe Viaceslav Kantor, un apropiat al Kremlinului, scrie Bogdan Tiberiu Iacob pe inpolitics.ro.

Viaceslav Kantor este un oligarh rus apropiat Kremlinului.

Congresul European Evreiesc trebuia să aibă loc abia la finele acestui an, dar a fost devansat, profund nedemocratic, sub pretextul precipitării unor evenimente grave la nivel european, care necesitau discuții și soluții cît mai rapide.Numai că adevărul pare a fi cu totul altul: Kantor ar fi vrut doar să dea peste cap o manevră pusă la cale de președintele Congresului Mondial Evreiesc, legendarul Ronald Lauder, prin care la congresul din toamnă să fie contracandidat de un lider cu suficiente șanse pentru a-l învinge. Grație devansării, Kantor a candidat fără rival, mai scrie inpolitics.ro.

Pentru americani, și nu doar ei, Kantor nu prezintă încredere grație apropierii de Putin, iar liderul moscovit deja se implică zdravăn, și el, în ciorba politicii europene, invitînd ostentativ și zgomotos evreii europeni să se întoarcă în Rusia, pe care au părăsit-o în anii regimului comunist. (..)Chiar presa din Israel, prin prestigiosul Haaretz, îl acuză pe Kantor că îi deschide drum lui Putin spre vîrful evreimii europene. Despre miliardarul rus, care a făcut bani la fel ca toți ceilalți oligarhi, spoliind statul rus după căderea comunismului, se afirmă că și-a descoperit, brusc, rădăcinile evreiești fix cînd a avut nevoie de protecție; cine s-ar putea lega de liderul evreilor europeni fără să riște acuzația de anti-semitism? După Congresul European de zilele trecute, se discută aprins o schimbare a rolurilor: Moshe Kantor ar putea pregăti, minuțios, răsturnarea din funcție a lui Lauder la Congresul Mondial Evreiesc de anul viitor. Omul lui Putin în fruntea evreilor din toată lumea, iată o perspectivă care dă, deja, frisoane multora. Un congres evreiesc la care s-ar putea confrunta, în premieră, Vestul și Estul, Washingtonul și Moscova. La cum se prezintă lucrurile în acest moment, Dragnea pare să se fi instalat confortabil în partea moscovită a înfruntării, mai scrie Bogdan Tiberiu Iacob.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img