spot_img
7.5 C
București
sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasămediuControversatul Alin Popoviciu revine pe lista PNL Timiș pentru parlament la insistențele...

Controversatul Alin Popoviciu revine pe lista PNL Timiș pentru parlament la insistențele lui Blaga

-

Poate că votanții noștri iau în considerare meritele pe care le are, în balanță cu «păcatele» mai vechi, îl iartă pentru acele «păcate» și nu penalizează PNL dacă Alin Popoviciu este pe listă. Nimeni nu poartă adevărul absolut, nimeni nu e înger, nimeni nu e diavol, a declarat vineri liderul PNL Timiș, primarul Nicolae Robu.

- Reclama -

Alin Popoviciu are mai multe acuzații și din partea DNA. Conform unor surse el este susținut pentru un nou mandat parlamentar de co-președintele Vasile Blaga.

„Unii consideră în felul următor: chiar dacă vom lua mai puține voturi, nu vom lua cu mult mai puține și oricum vom reuși să obținem suficiente încât, chiar și de pe o poziție aflată la limita de eligibilitate, Alin Popoviciu să intre în parlament și să ne reprezinte mai bine decât ar putea-o face altcineva. Asta gândesc oamenii. Nu pot eu să vin să le impun o altă perspectivă (…) Nu am o măsurătoare științifică să văd cât pierde PNL. Percepția mea la locale a fost că în Timișoara, având în vedere anumite lucruri care i-au afactat imaginea lui Alin Popoviciu, a fost o anumită taxare și a mea, și a PNL. Cât de mare nimeni nu știe cu certitudine (…) Suntem un partid în care este o diversitate de opinie și nu există altă modalitate decât votul organismului colectiv, care este format din 100 de oameni”, afirmă șeful liberalilor, conform debanat.ro.

„Nu-l putem considera vinovat că are anumite dosare în lucru, dar nu e potrivit să apară pe lista pentru candidații la parlamentare, pentru că ar apărea o reacție negativă din partea comunității, care s-ar răsfrânge negativ asupra lui însuși în primul rând, dar și asupra PNL”, afirma Robu în 5 august.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img