spot_img
26.6 C
București
miercuri, august 10, 2022
AcasăhighlightLiviu Dragnea, furibund: Postaci violenți și vulgari mă atacă

Liviu Dragnea, furibund: Postaci violenți și vulgari mă atacă

-

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a susţinut că a şters comentariile negative de pe pagina sa de Facebook privind legea defăimării pentru că erau de ”o violenţă şi vulgaritate rar întâlnite”, iar mulţi dintre comentatori ar fi putut fi postaci.

- Reclama -

„Am fost întrebat de ce le-am şters (comentariile de pe pagina de Facebook). Erau comentarii de o violenţă şi vulgaritate rar întâlnite. Multe nume erau măşti sub care se puteau ascunde postaci. Un aşa-zis dialog cu oameni care înjurau nu făcea serviciu nimănui. O parte dintre ei nu erau informaţi”, a spus Dragnea, la B1Tv.

El s-a declarat gata să scoată din textul legii pe care a iniţiat-o definiţia defăimării.

CITIȚI ȘI:Liviu Dragnea admite excesele din Legea antidefăimare: ANUNȚĂ CĂ VREA SĂ O MODIFICE

„Unul dintre amendamentele mele au fost scoaterea averii și apartenenței politice din această lege. S-a spus la un moment dat că pot fi partide care pot avea minorități… După votul din senat, unul dintre amendamentele mele a fost să scoatem aceste două categorii din definirea grupurilor sociale. Din păcate, în comisia juridică, atunci cand s-a redactat, averea nu a fost scoasă , a precizat Dragnea.

Președintele partidului Social Democrat a mai explicat și ca este dispus să scoată și definiția defăimarii din această lege.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Rețeaua sexuală Epstein, un paravan CIA și/sau Mossad?

0
Podcasterul american Joe Rogan a sugerat, în cadrul emisiunii sale „The Joe Rogan Experience”, că miliardul american Jeffrey Epstein, condamnat pentru abuzuri sexuale, ar...