spot_img
20.8 C
București
luni, septembrie 25, 2023
AcasăSocialLIVE VIDEO/ Incendiu pe cel puțin 10000 mp lângă București: Un depozit...

LIVE VIDEO/ Incendiu pe cel puțin 10000 mp lângă București: Un depozit de mobilă și 2 depozite de mase plastice ard la Balotești, se aud explozii/ Depozitele aparțin unui turc

-

Un incendiu a izbucnit marți după-amiază la un depozit de mobilă și saltele din localitatea Balotești, lângă București, fiind trimise la fața locului 10 mașini de stingere și o autoscară.

- Reclama -

Mai multe explozii s-au auzit din interior, spun reprezentanții ISU.

CITIȚI ȘI: Firma turcească ale cărei depozite au luat foc la Balotești, PROBLEME FINANCIARE: În iunie se judeca INSOLVENȚA

10.000 de metri de depozite sunt afectate, a declarat Raed Arafat la Antena 3.

Prestige Mob aparține lui Mahmut Kakillioglu, cetățean turc. Acesta a venit in Romania in 1993, impreuna cu sotia, si a deschis o fabrica de mase plastice la Balotesti, printr-o investitie de un milion de dolari.
Dupa cinci ani, pe langa fabrica de mase plastice Patriaplast a aparut o fabrica de jucarii, Burak Toys International. Apoi, peste inca doi ani, a inceput sa functioneze si fabrica de mobila și saltele Prestige Mob.

Flăcările au peste 10 metri înalțime deasupra acoperișului, relatează jurnaliștii de la fața locului.

Incendiul izbucnit în localitatea ilfoveană Baloteşti s-a propagat la două depozite de mase plastice, flăcările cuprinzând o suprafaţă de peste 10.000 de metri pătraţi, anunţă Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov.

Focul a cuprins două depozite de mase plastice, pe o suprafaţă de peste 3.000 de metri pătraţi, potrivit reprezentanţilor ISU Bucureşti-Ilfov.

Incendiul a izbucnit la un depozit de mobilă de pe strada Republicii din localitatea Baloteşti, judeţul Ilfov.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img