spot_img
0.1 C
București
joi, martie 30, 2023
AcasăDezvaluiriLISTA NEAGRĂ a lui Tismăneanu și a unui fost ofițer DIE

LISTA NEAGRĂ a lui Tismăneanu și a unui fost ofițer DIE

-

Minima moralia: Greu de gasit ceva mai lamentabil, mai jalnic, mai deprimant decat personajele (Alina Mungiu Pippidi, Dorin Tudoran, Radu Calin Cristea, Cornel Nistorescu, Stelian Tanase, Marius Oprea, Daniel Barbu, Emil Constantinescu etc) care au devenit umbrele faimei lor din trecut. Pot sa ma injure in voie, acestea sunt datele obiective, cele care vor dainui. Nu eu le-am construit, ci ei insisi, a scris pe facebook Vladimir Tismăneanu, scriitor stabilit în SUA. 

- Reclama -

Fosti disidenti ajunsi pamfletari de pubela, ex-vedete ale jurnalismului democratic transfigurate in denigratori a ceea ce candva le servea drept scut moral, „tribuni” de-odinioara ai societatii civile care se vand pentru stipendiile administrate de canaliile pesedisto-aldiste. Spectacolul e grotesc, dar avem consolarea ca in urma lor nu va ramane decat noroiul insalubru al abjectiei…, a mai susținut Tismăneanu.

Acesta a fost susținut de un fost ofițer DIE-spionajul externe din vremea lui Ceaușescu, Silvian Ionescu. 

La lista neagra a lui Tismaneanu ar trebui adăugați și go between, șmecheri care te fac din vorbe in momentele astea cheie. Ionut Popescu, Narcisa Iorga, Dan Zatreanu, sunt doar câțiva din jucatorii la două capete, a scris la rândul său pe facebook Ionescu.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img