Liderul Socialiștilor, Igor Dodon, împreună cu liderul fracțiunii PSRM, Zinaida Greceanîi, au plecat de urgență la Moscova în această dimineață, transmite Unimedia. De la Moscova, Igor Dodon a transmis un mesaj “euro-unioniștilor” prin intermediul paginii sale de facebook. Scris în limba rusă, Dodon spune că la “Aeroport au venit astăzi dădacele euro-unioniștilor care urmează să-i îndrume pe viitor”. De asemenea, liderul socialiștilor cere din nou organizarea de alegeri anticipate și le sugerează liderilor pro-europene să urce în avion și să plece penru totdeauna la Bruxelles, mai spune Unimedia.
Preşedintele comisiei pentru politică externă a Parlamentului European, Elmar Brok, preşedintele Alianţei Partidelor Liberale şi Democrate pentru Europa (ALDE), Graham Watson, precum şi un reprezentant al socialiştilor europeni participă la negocierile privind formarea unei coaliții proeuropene.
Întrevederea are loc în sala delegațiilor VIP de la aeroportul din Chișinău. De asemenea, la discuții participă și reprezentați de la PLDM, PD și PL.

SCRIE-NE

Nu suntem acum aici. Dar ne poți scrie.

Se trimit datele

©2019 @ optimizare SEO realizata de www.VasPavITConsulting.ro

Log in with your credentials

Ați uitat datele dvs.?