Liderul PSD Iași: Partidul penalului Dan Barna a susţinut partidul penalului Mihai Chirica

0

Liderul PSD Iaşi, senatorul Maricel Popa, susţine că edilul liberal Mihai Chirica apelează la practici neortodoxe în Consiliul Local, în timp ce USR este catalogat drept imatur şi lipsit de experienţă, după ce un consilier USR PLUS a votat miercuri bugetul local, împotriva liniei partidului său.

Senatorul Maricel Popa afirmă, într-un comunicat de presă, că sloganul “Fără penali în funcţii publice“ rămâne doar un mesaj de campanie şi că de fapt realitatea este cu totul alta.

“Partidul penalului Dan Barna a susţinut partidul penalului Mihai Chirica“, a afirmat şeful social-democraţilor ieşeni, Maricel Popa.

Liderul PSD Iaşi Maricel Popa precizează că Mihai Chirica nu a fost capabil să gestioneze relaţia cu Consiliul Local decât apelând la practici neortodoxe.

“Dacă tot a făcut apel la jurământ, de ce consilierul USR nu a votat de prima dată bugetul? Se dovedeşte încă o dată, dacă mai era nevoie, că inculpatul primar al Iaşiului nu este decât un vorbitor al principiilor. Faptele sale, însă, lasă loc multor interpretări şi îl aduc mult mai aproape de zona penală în care DIICOT l-a poziţionat deja“, a spus senatorul PSD, Maricel Popa.