spot_img
28.9 C
București
duminică, iulie 21, 2024
AcasăAnalizeLiderul PSD Gorj despre scandalul CE Oltenia: Să-l văd și eu pe Virgil Popescu...

Liderul PSD Gorj despre scandalul CE Oltenia: Să-l văd și eu pe Virgil Popescu că a mers la Uniunea Europeană! Domnule Virgil, n-o să fii acolo la infinit ministru! Nu ești în stare, vine altul care poate-i pregătit pe zona respectivă

-

Liderul PSD Gorj îi cere ministrului Energiei să meargă la Bruxelles și să încerce să renegocieze planul de restructurare a Complexului Energetic Oltenia. ”Dacă dispare brusc această unitate, va fi una dintre cele mai mari probleme sociale ale României” a comentat Mihai Weber, în emisiunea Interviurile Infinit FM din Târgul Jiu.

- Reclama -

Deputatul a cerut să fie înlocuit termenul ”dezafectare” cu termenul ”conservare”, în planul restructurare a CEO, în ceea ce privește grupurile energetice ale termocentralelor.

- Advertisement -

Mihai Weber i-a cerut ministrului Energiei, Virgil Popescu, să meargă la Comisia Europeană și să încerce să obțină prelungirea vieții energiei pe cărbune.

”Să-l văd și eu pe Virgil Popescu că a mers la Uniunea Europeană! Domnule Virgil, n-o să fii acolo la infinit ministru! Nu ești în stare, vine altul care poate-i pregătit pe zona respectivă” a comentat președintele PSD Gorj.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img