spot_img
18.6 C
București
joi, iulie 7, 2022
AcasăAnalizeArmata rusă a "eliberat complet" Azovstal de cei 2.439 de "nazişti" : Șeful luptătorilor din...

Armata rusă a „eliberat complet” Azovstal de cei 2.439 de „nazişti” : Șeful luptătorilor din regimentul Azov a fost evacuat din uzină într-un „vehicul blindat special” pentru a nu fi atacat de locuitorii ostili

-

Armata rusă a declarat vineri că a „eliberat complet” combinatul siderurgic Azovstal din oraşul strategic Mariupol, în sud-estul Ucrainei, după capitularea ultimilor soldaţi ucraineni prezenţi acolo, notează AFP.

- Reclama -

„De la 16 mai, 2.439 de nazişti din (regimentul) Azov şi soldaţi ucraineni blocaţi în uzină s-au predat. Astăzi, 20 mai, ultimul grup de 531 de luptători s-a predat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, Igor Konaşenkov, într-un comunicat postat pe Telegram.

Igor Konaşenkov a subliniat că şeful luptătorilor din regimentul Azov la faţa locului s-a predat şi a fost evacuat din uzină într-un „vehicul blindat special” pentru a nu fi atacat de locuitorii ostili. 

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...