spot_img
19.5 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăAnalizeLiderul PNL, Nicolae Ciucă: Oamenii nu sunt interesaţi de ceea ce se...

Liderul PNL, Nicolae Ciucă: Oamenii nu sunt interesaţi de ceea ce se întâmplă în interiorul partidelor politice, ci îi interesează să vadă că se iau măsuri pentru ei

-

Premierul Nicolae Ciucă a declarat că, deşi actualei coaliţii de guvernare nu i s-au dat prea multe şanse la început, acum cu toţii au ajuns la maturitate politică şi şi-au dat seama că oamenii nu sunt interesaţi de ceea ce se întâmplă în interiorul partidelor politice, ci îi interesează să vadă că se iau măsuri pentru ei.

- Reclama -

Nicolae Ciucă a declarat, miercuri seară, la TVR 1, că, la început, constituirea actualei coaliţii a fost o ”afectare de imagine”, cel puţin pentru PNL. 

”Deşi în momentul în care s-a stabilit şi am asumat constituirea acestei coaliţii a fost o oarecare afectare de imagine, cel puţin pentru PNL, după ce a fost această luptă continuă şi perpetuă între stânga şi dreapta, dar cred că asumarea într-o linie de maturitate politică şi într-o linie de asumare a crizei a fost cel mai bun lucru care putea să ni se întâmple. Pentru că ne trebuia orice altceva, dar nu o instabilitate politică şi în felul acesta se poate vedea, cel puţin vedem că românilor nu le pasă ceea ce se întâmpă în interiorul unui partid sau al altuia, îi interesează să vadă că se iau măsuri”, a declarat Nicolae Ciucă. 

Premierul a explicat că acum s-a ajuns la maturitate politică  ”Ne gândim la modul cum putem să îi protejăm pe cetăţenii ţării, cum putem să protejăm investitorii, facem tot ceea ce  este omeneşte posibil să asigurăm credibilitate şi faptul că România este o ţară stabilă, astea cred că sunt elementele importante. Şi aceatsă asumare la  nivelul coaliţiei mă determină să spun că am ajuns cu toţii la acea maturitate politică din care putem să asigurăm decizii şi să gestionăm şi partea internă de partid, dar şi partea de guvernare”, a afirmat Nicolae Ciucă.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...