spot_img
9.1 C
București
luni, aprilie 22, 2024
AcasăAnalizeLiderul deputaţilor PSD: Am depus la Parlament un proiect de lege prin care...

Liderul deputaţilor PSD: Am depus la Parlament un proiect de lege prin care toate organizaţiile private care sprijină sectorul medical să aibă posibilitatea de rambursare a TVA-ului 

-

Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, a anunţat joi că a depus la Parlament un proiect de lege prin care organizaţiile private care sprijină sectorul medical vor avea posibilitatea de rambursare a TVA-ului pe care îl plătesc pentru materialele şi echipamentele pe care le cumpără.

„Am depus la Parlament un proiect de lege prin care toate organizaţiile private care sprijină sectorul medical să aibă posibilitatea de rambursare a TVA-ului pe care îl plătesc pentru materialele şi echipamentele pe care le cumpără. Iar banii astfel obţinuţi să poată fi investiţi în continuare în proiectele de construire de spitale, dotarea maternităţilor sau modernizarea secţiilor din diferite unităţi medicale”, precizează Simonis, într-o postare pe pagina de Facebook a PSD.

- Advertisement -

Social-democratul consideră că „este un gest normal şi firesc” pe care statul trebuie să îl facă faţă de cei care de ani de zile se implică benevol pentru a ajuta.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img