spot_img
0.5 C
București
vineri, ianuarie 27, 2023
AcasăAnalizeLiderul cecen se ia de un general rus: Are mult timp liber

Liderul cecen se ia de un general rus: Are mult timp liber

-

Șeful Ceceniei, Ramzan Kadyrov , nu a fost de acord cu opinia generalului locotenent Viktor Sobolev, care a cerut ca militarii ruși să-si radă barba.

- Reclama -

„Îmi pot imagina cât de surprinși luptătorii noștri din prima linie, mobilizați, voluntari – atât bărbiți, cât și bărbieri. Nici măcar nu bănuiau că un inamic periculos pândea în rândurile lor – părul facial!” — a scris el pe canalul Telegram.

Kadyrov a numit, de asemenea, probabila interdicție „o provocare evidentă, care este menită să slăbească moralul luptătorilor”. El a menționat că „acești bărbați” au eliberat Mariupol, Severodonețk, Lisichansk și alte orașe, îndeplinind toate sarcinile atribuite sediului.

În vârstă de 72 de ani, Sobolev este un fost general-locotenent al armatei ruse care a fost ales în Duma de Stat, camera inferioară a legislativului rus, pe listele Partidului Comunist.

„Se pare că general-locotenentul Viktor Sobolev are mult timp liber la serviciu, deoarece nu are ce face și recitește regulamentele. Nu au fost probleme în rândurile luptătorilor noștri care apărau Patria de neo-naziști, și bam! A apărut! Barba!”, a mai acuzat joi Ramzan Kadîrov.

„Sobolev știe perfect cine poartă barbă și de ce în prima linie. Prin urmare, sunt sigur că aceasta este o provocare clară, care este menită să afecteze moralul soldaților care sunt într-un război sfânt de dragul Celui Atotputernic și care poartă barbă numai pentru Atotputernic, ca profetul nostru iubit”, a adăugat liderul cecen.

spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img