spot_img
9.5 C
București
sâmbătă, februarie 24, 2024
AcasăAnalizeLiderii Opoziției de la Chișinău mor de foame: Maia Sandu a câștigat...

Liderii Opoziției de la Chișinău mor de foame: Maia Sandu a câștigat 625 USD în ultimii 2 ani, Andrei Năstase trăiește din banii soției din Germania

-

Lidera PAS, Maia Sandu, a declarat venituri în valoare de numai aproximativ 625 de dolari pentru ultimii doi ani, iar aliatul său Andrei Năstase, liderul Platformei DA, a declarat venituri de 35 de mii de euro pentru că și-a vândut mașina, un Mercedes S-350, transmite Radio Europa Liberă.

Declarațiile celor doi lideri ai blocului electoral ACUM și ale altor potențiali candidați la alegerile parlamentare din 24 februarie au apărut pentru scurt timp azi dimineață pe site-ul Comisiei Electorale Centrale, dar apoi au fost retrase de către CEC, care a spus că le va republica în câteva zile, când vor fi gata declarațiile tuturor candidaților.

- Advertisement -

Năstase, a cărui familie locuiește în Germania, mai a declarat veniturile salariale ale soției, de 68 de mii de euro, și alocații de 14 mii de euro primite de copii. Declarațiile liderilor opoziției pro-europene sugerează venituri mult mai modeste decât ale liderului Partidului Democrat de guvernământ, Vlad Plahotniuc. În multiple interviuri acordate până acum, Maia Sandu, a spus că trăiește în ultimii ani din economiile făcute până în 2012, pe când lucra la Banca Mondială, la Washington.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img