spot_img
6 C
București
miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăPoliticaLider PSD se arată surprins de desemnarea lui Gabriel Vlase la șefia...

Lider PSD se arată surprins de desemnarea lui Gabriel Vlase la șefia SIE

-

Social-democratul Adrian Dobre se arată surprins, după ce preşedintele Klaus Iohannis l-a nominalizat pe deputatul PSD Gabriel Vlase la conducerea SIE. Dobre spune la RFI că este vorba mai degrabă de „o mişcare politică”.

Adrian Dobre se declară surprins: „Sincer, m-a surprins nu nominalizarea persoanei, pe mine, personal. Conducerea SIE era fără conducător de aproape doi ani şi brusc, în această situaţie în care eram cu toţii concentraţi şi cu ochii aţintiţi pe respectarea Constituţiei şi pe demararea procedurilor şi pe finalizarea legilor justiţiei, adică pe chestii care acum la începutul verii erau arzătoare şi le doream a fi bifate, rezolvate şi clarificate în faţa opiniei publice, această nominalizare a venit aşa, a picat mai degrabă ca o mişcare politică”.

„Legat de persoană, sigur, n-am cum să comentez eu. Este colegul meu Gabi Vlase, îl cunosc foarte bine, îl preţuiesc, nu e nici un fel de problemă, merită ca oricare altul. Sigur, nu decid eu, decide Parlamentul această numire, dar m-a surprins mişcarea preşedintelui Iohannis, pentru că acum, în condiţiile în care cu toţii eram concentraţi pe câteva chestiuni extrem de importante, am făcut acest pas după doi ani. Un pic surprinzător. Bun, în politică nu prea există coincidenţe, dar să spunem că lucrurile sunt în regulă”, conchide social-democratul.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img