Lider PNL, atac la Orban: S-A PRIPIT

0
80

Primarul Timişoarei, Nicolae Robu (PNL), a declarat vineri, pentru MEDIAFAX, că Ludovic Orban s-a „pripit” când a depus plângerea penală pentru înaltă trădare împotriva premierului Viorica Dăncilă, dar că gestul „nu va afecta negativ în mod semnificativ imaginea partidului”.

„Este dreptul structurii judiciare să se pronunţe, după cum a fost şi dreptul dlui preşedinte Orban să facă o plângere. Într-un stat de drept se întâmplă astfel de lucruri şi nu trebuie să facem atâta caz din ele”, a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, primarul liberal al Timişoarei, Nicolae Robu, întrebat cum comentează faptul că DIICOT a clasat dosarul de înaltă trădare deschis la sesizarea lui Ludovic Orban.

Liderul PNL Timiş a adăugat că Orban s-a „pripit”, dar greşeala acestuia nu va afecta negativ „în mod semnificativ” imaginea partidului.

„Cred că cetăţenii sunt preocupaţi de alte lucruri, sunt preocupaţi de tot ce nu se întâmplă bine sub guvernarea PSD-ALDE şi, evident, sunt preocupaţi şi de ce aşteaptă de la PNL ca alternativă şi cred că ceea ce s-a întâmplat nu va afecta negativ, în mod semnificativ, imaginea partidului. Personal, dacă mă întrebaţi, cred că s-a pripit dl preşedinte atunci, dar nu cred că este o greşeală care să lase urme asupra partidului”, a adăugat Robu.