spot_img
0.1 C
București
joi, decembrie 7, 2023
AcasăDezvaluiriGeneral SRI prin fraudă: UN HOȚ

General SRI prin fraudă: UN HOȚ

-

Comisia de Etică a Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul” (ANIMV) din subordinea SRI confirmă, într-un raport, plagiatele în cazul fostului secretar general SRI Dumitru Dumbravă, a lui Mihai Stănişoară, fost ministru al Apărării, dar şi a lui Neculai Onţanu, fost primar al Sectorului 2.

„Cu referire la suspiciunea de plagiat privind teza de doctorat cu titlul Aspecte cu relevanţă privind securitatea în spaţiul cibernetic elaborată de dl. Dumitru Dumbravă sub coordonarea dl. prof. universitar dr Constantin Oprişor, hotărăşte aprobarea raportului elaborat de Comisia de Analiză la data de 29.08.2018, raport care confirmă suspiciunile de plagiat. Comisia de analiză a evaluat teza de doctorat în raport cu sesizarea sus menţionată, concluzionând că există preluări integrale sau parţiale din textul sursă, fărăcitarea acesteia şi fără menţionarea autorului”, se arată în raportul Comisiei de Etică a Academiei Naţionale de Informaţii „Mihai Viteazul” (ANIMV), publicat de PressOne.

Marele general Dumbrava este, de fapt, un biet hot.A incasat ani intregi in mod ilegal bani si a devenit general prin frauda. Acest om ne dadea lectii de justitie si de morala. Acest om a bagat la puscarie oameni nevinovati. Ne tinea lectii de anti-coruptie, alaturi de sclavii sai din media. Se impune cercetarea penala de urgenta a acestui hot si tragerea sa la raspundere, a comentat pe facebook fostul colonel SRI Daniel Dragomir.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img