spot_img
12.6 C
București
luni, aprilie 22, 2024
AcasăExclusivLider al Coalitiei despre unul din noii ministri: Marioneta, beneficiar de "cascaval"

Lider al Coalitiei despre unul din noii ministri: Marioneta, beneficiar de „cascaval”

-

Un document extrem de interesant poarta semnatura unuia din liderii importanti ai coalitiei guvernamentale. Mai ales ca se refera la unele din personajele din prima linie, dar si la unul care incepand de astazi intra in prima linie. Este vorba de noul ministru al Comunicatiilor, timisoreanul Sorin Grindeanu.

Documentul la care facem referire este semnat de Ion Raducanu, actualmente vicepresedinte al UNPR, lider al UNPR Timisoara, fost prefect de Timis, fost lider al PSD Timis, exclus din PSD si ajuns la UNPR. In momentul excluderii, Raducanu-un bun cunoscator al filialei PSD Timis a descris pe blogul sau mecanismul de interese din filiala. A sters postarea de pe blog, dar documentul a ramas in memoria internetului.

- Advertisement -

Ce spunea Raducanu? Despre Titu Bojin, seful CJ Timis, fost lider al PSD Timis, cercetat penal in prezent, spunea ca acesta si alti lideri din PSD Timis sunt „ţinuţi în frâu, executanţi fideli ai ordinelor „patronului” (fără voia lor), ameninţaţi cu dosare şi decapitări pentru „fapte” din istoria privatizării”. Despre Sorin Grindeanu (desemnat ministru al Comunicatiilor) si Adam Craciunescu (director ROMSILVA, implicat in dosarul Retrocedarilor alaturi de Ilie Sarbu, Viorel Hrebenciuc si Ioan Adam): sunt „marionetele de primă scenă, principalii beneficiari ai „caşcavalului”, [e] vanghelizaţi;”. Iar, in final, despre Ilie Sarbu:„proprietarul filialei”, „liderul suprem” despre care oamenii din lumea bisericii spun că „dacă nu face rău într-o zi, nu se simte bine;”

Sorin GrindeanuAdam Crăciunescu – marionetele de primă scenă, principalii beneficiari ai „caşcavalului”, [e] vanghelizaţi;
lie Sârbu – „proprietarul filialei”, „liderul suprem” despre care oamenii din lumea bisericii spun că „dacă nu face rău într-o zi, nu se simte bine;
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img