Liberalul care s-a pus în icoană îmbogățit din contracte cu statul

0
198

Cu prea multe realizări la guvernare nu se pot lăuda liberalii, în schimb își pun candidații în ramă. Așa este și cazul candidatului pentru Senat din Gorj, Ion Iordache, ai cărui susținători i-au scos poza la plimbare prin sat. Dar nu oricum, ci pusă în rama unei icoane din biserică, icoana fiind lăsată probabil pe undeva printr-un ungher prăfuit până trec alegerile. Strategia neinspirată a staff-ului de campanie a iscat nenumărate ironii în mediul online. 

Ion Iordache a fost vicepreşedinte al PNL Gorj, apoi care a devenit preşedintele ALDE Gorj, după care a avut o colaborare chiar şi cu PSD, relata adevarul.ro.

Ion Iordache, unul dintre cei mai importanţi oameni de afaceri din Gorj, a primit locul 1 la Senat pe lista PNL pentru alegerile parlamentare din 6 decembrie.  

El deţine o firmă de construcţii, care are numeroase contracte de modernizări de drumuri încheiate cu firmele statului. Iordache mai deţine şi un fond de vânătoare, un restaurant şi mai multe lacuri piscicole.. În perioada în care fost preşedinte al ALDE Gorj, Ion Iordache şi-a impus o rudă în funcţia de secretar de stat la Ministerul Energiei. El susţine acum că nu a fost membru în Partidul Social Democrat, ci doar colaborator.