spot_img
28.6 C
București
marți, septembrie 26, 2023
AcasăDezvaluiriLiberalul care primește milioane de euro din contracte cu statul

Liberalul care primește milioane de euro din contracte cu statul

-

ANR a angajat firma unui lider liberal pentru lucrări de reparații capitale ale unui ponton din Hârșova. Societatea este un client mai vechi al instituției constănțene, fiind, de altfel, una din firmele de profil abonate la contracte cu statul. În ultimii ani, afacerea liberalului a beneficiat de aportul câtorva zeci de contracte publice, în valoare totală de peste 5,5 milioane de euro, scrie Replica de Constanța.

- Reclama -

Firma este controlată de Vasile Broască, unul din liderii PNL Brăila și fost consilier județean, mandat la care a renunțat tocmai pentru a se dedica mai bine afacerilor.

Dunav SRL are ca domeniu de activitate repararea și întreținerea navelor și bărcilor și a raportat pentru anul 2017 o cifră de afaceri de 9.543.304 lei și un profit net de 662.034 lei, cu 105 angajați, dar și datorii de 2.102.933 lei. Firma este cunoscută pentru contractele cu statul, iar ANR este unul din clienții de tradiție, autoritatea constănțeană oferindu-i numai în ianuarie 2017 două contracte de peste 1,2 milioane lei.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img