spot_img
21.1 C
București
joi, mai 26, 2022
AcasăPoliticaLiberalii nu l-au mai vrut lider de grup la Cameră pe Ludovic...

Liberalii nu l-au mai vrut lider de grup la Cameră pe Ludovic Orban

-

Deputatul Ludovic Orban a declarat, marţi, după ce a pierdut funcţia de lider al grupului PNL în favoarea lui Eugen Nicolăescu, că i-a urat acestuia succes şi i-a transmis că, dacă o majoritate nu l-a mai vrut lider, va trebui să-l accepte în continuare ca şi coleg.

„Cu 43 de voturi în favoarea domnului Eugen Nicolăescu şi 42 în favoarea mea, grupul l-a desemnat lider pe Eugen Nicolăescu. S-a votat o procedură prin care au fost 85 de voturi valabile din 100 exprimate. Nu mă interesează care erau opţiunile exprimate în voturile anulate. Am spus că ar trebui să se accepte rezultatul votului, să nu fie niciun dubiu faţă de legitimitatea liderului ales. I-am urat succes domnului Nicolăescu şi în mod evident i-am transmis că, dacă o majoritate cum a fost nu m-a mai vrut lider, va trebui să mă accepte în continuare ca şi coleg”, a precizat Orban.

El a spus că a aflat oficial luni seară că Eugen Nicolăescu doreşte să candideze pentru funcţia de lider de grup, dar neoficial s-a vorbit mai demult despre această candidatură.

Orban a mai spus că nu a avut mesaje contra poziţiei partidului, arătând că la Codul fiscal a exprimat o poziţie conformă cu cea a grupului parlamentar.

- Advertisment -

Must Read

Spania vrea să acorde ”concediu menstrual” plătit de stat

0
Guvernul de stânga al Spaniei a prezentat marţi un proiect de lege care prevede acordarea unui ''concediu menstrual'' femeilor care suferă de menstruaţii dureroase, proiectul...