spot_img
23.8 C
București
sâmbătă, aprilie 13, 2024
AcasăPoliticaLăzăroiu: Alegerea Alinei Gorghiu în fruntea PNL va pune presiune pe partenerii...

Lăzăroiu: Alegerea Alinei Gorghiu în fruntea PNL va pune presiune pe partenerii de la PDL

-

Sebastian Lăzăroiu are „aşteptări pozitive” de la Alina Gorghiu, ca preşedinte al PNL: „Eu am aşteptări pozitive de la doamna Gorghiu, cu derapajele pe care le-a avut nu doar ea, întreg partidul, în timp, în 2012 şi în alte momente delicate pentru România. Mi se pare o femeie puternică, foarte riguroasă, cu un discurs bun, care poate să fie un lider, poate să-i inspire pe cei din jurul ei. Contează foarte mult cum îşi va face echipa. Dacă nu se lasă antrenată în vârtejul ăsta al vechii politici, al vechilor politicieni, pentru că aici e riscul, oricât de bine intenţionat ai fi, intri în anturajul ăsta al celor care ştiu să facă politică la fel ca la începutul anilor ’90 şi sfârşeşti ca ei„.

- Advertisement -

Fostul consilier prezidenţial crede că „dacă reuşeşte să iasă din vârtejul ăsta şi să-şi creeze o echipă tânără în jurul ei, de oameni din noua generaţie, are mari şanse să reformeze, să dea o altă faţă Partidului Naţional Liberal şi nu doar altă faţă, ci poate şi alt conţinut politicii PNL„.

Sebastian Lăzăroiu consideră că „alegerea ei va pune presiune şi pe partenerii de la PDL, pentru că acolo au cam rămas tot cei din anii ’90 la conducere„.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img