spot_img
12.6 C
București
miercuri, octombrie 5, 2022
AcasăAnalizeLaura Vicol răspunde USR pe tema consultanței din PNRR: Problema domnului Drulă,...

Laura Vicol răspunde USR pe tema consultanței din PNRR: Problema domnului Drulă, Ghinea and all nu este că s-au dat niște bani, ci că nu s-au dat ”unde trebuia”

-

Președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților, social-democrata Laura Vicol, critică într-o postare pe Facebook limbajul utilizat de fostul ministru Cristian Ghinea în atacurile sale la adresa Guvernului și PSD, pe tema consultanței din Planul Național de Redresare și Reziliență.
”Un userist cu onoarea nereperată folosește în spațiul public termeni docți precum ”proști”, ”porci”, ”mor cu tine de gât” și, bomboana de pe…prăjitură, ”căcaturi” pentru a se război cu PSD pe tema consultanței din PNRR.
Cică au fost dați totuși niște bani pe consultanță. Păi au fost, că voi, cei din USR, ați făcut acest măreț Program. Cei care au venit după voi la guvernare sunt cei care au redus cât s-a putut din astfel de cheltuieli” susține Laura Vicol.
Deputata PSD punctează ironic și asupra faptului că USR ignoră faptul că actuala guvernare a redus fondurile alocate consultanței în PNRR.
”Dacă este să facem acuzații, așa cum le place băieților și fetelor din USR de când sunt ei ”pe piață”, am putea spune, și poate nu greșim, că problema domnului Drulă, Ghinea and all nu este că s-au dat niște bani, ci că nu s-au dat ”unde trebuia” afirmă social-democrata.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...