spot_img
19.3 C
București
miercuri, octombrie 5, 2022
AcasăAnalizeLaura Vicol îi face praf pe useriști: USR își dorea ca pensiile...

Laura Vicol îi face praf pe useriști: USR își dorea ca pensiile românilor să nu mai crească vreodată

-

Președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților, social-democrata Laura Vicol, a demontat afirmațiile făcute astăzi de mai mulți reprezetanți ai USR, conform cărora partidul condus acum de Cătălin Drulă ar fi impus creșterea pensiilor în PNRR. În realitate, conform deputatei PSD, USR a impus un plafon în PNRR privind cheltuielie, de 9,4% din PIB, urmând ca orice majorare a pensiilor să fie blocată după atingerea respectivului plafon.

”Poate ați auzit deja despre cum USR susține că a introdus creșterea pensiilor în PNRR (II!). O minciună ordinară!Oameni buni, singurul lucru făcut de USR pentru pensionari în PNRR a fost SĂ IMPUNĂ UN PLAFON al cheltuielilor cu pensiile. Adică, după ce se atingea acel plafon, USR ÎȘI DOREA CA PENSIILE ROMÂNILOR SĂ NU MAI CREASCĂ VREODATĂ! Asta este otrava picurată de USR în PNRR. Iar astăzi vorbesc despre creșterea pensiilor. Ei, ei care au fost într-un guvern care s-a opus oricăror creșteri de pensii. Dezgust” susține deputata PSD pe pagina personală de Facebook.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Scandalul banderolelor LGBTQ la Mondialul din Qatar: Serbia, Croația, Portugalia și...

0
Căpitanul selecționatei de fotbal a Serbiei, Dušan Tadić nu va purta banderola de căpitan în culorile curcubeului la proximul Campionat Mondial din Qatar, a...