spot_img
20.7 C
București
sâmbătă, martie 25, 2023
AcasăAnalizeLaura Vicol acuză "cârcoteala" USR

Laura Vicol acuză „cârcoteala” USR

-

Președintele Comisiei Juridice din Camera Deputaților, social-democrata Laura Vicol, critică USR pentru ”cârcoteala” din ultimele săptămâni, pe tema măsurilor luate de guvern în condițiile creșterilor de prețuri.

- Reclama -

„De când Guvernul a anunțat un pachet de măsuri, nu perfecte, nu suficiente, dar mai mult decât orice s-a făcut în ultimii doi ani, asistăm o cârcoteală. O cârcoteală a celor care au fost luni de zile la guvernare și singurul lucru prin care s-au afirmat a fost incapacitatea de adaptare.Colegii din USR nu au înțeles când au fost la guvernare că nu se mai pot comporta precum în opoziție, când erau foarte acizi în cuvinte, căci, nu-i așa (?), nu este mare efort doar să vorbești.
Nu vreau să reamintesc aici de ce și cum a plecat USR din guvern, dar acela a fost un moment care a arătat că USR se simte mai bine în opoziție. Pentru că întotdeauna este mai ușor să povestești despre ce vei face sau să critici pe alții pentru ce fac sau ce nu fac. Este și asta o opțiune de viață, inclusiv de viață politică” susține Laura Vicol.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img