spot_img
4.2 C
București
miercuri, decembrie 6, 2023
AcasăDezvaluiriA dus Electrica la pierderi de 100 milioane euro, a fost dată...

A dus Electrica la pierderi de 100 milioane euro, a fost dată afară, dar vrea compensații de 500.000 de euro. De ce nu cer acţionarii Electrica daune pentru managementul dezastruos al Corinei Popescu?

-

Corina Popescu, CEO al grupului Electrica, cel mai mare distribuitor şi furnizor de energie din România, acolo unde statul încă deţine 49% din acţiuni, a fost schimbată din funcţie înainte de terminarea unui mandat cu pierderi imense şi cu obiective neatinse. Lupta se dă acum pe plăţile compensatorii. Popescu cere 500 000 euro. Întrebarea este: de ce nu cer acţionarii Electrica daune pentru managementul dezastruos al Corinei Popescu?, scrie Ziarul Financiar.

- Reclama -

Nediversificată, cu pierderi de peste 100 milioane euro, deprofesionalizată şi lipsită de orice impact regional, Electrica, un business de aproape 1,5 mld. euro, rămâne fără şef înainte de termen. Lupta se dă acum pe plăţile compensatorii .Întrebarea este de ce nu cer acţionarii Electrica daune pentru managementul dezastruos al Corinei Popescu, mai spune ZF.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img