spot_img
16.8 C
București
joi, aprilie 25, 2024
AcasăActualitateLasconi aruncă bomba in USR și in presa aservită

Lasconi aruncă bomba in USR și in presa aservită

-

Primărița din Cîmpulung, userista Elena Lasconi, își dinamitează proprii colegi din conducerea partidului, afirmînd, într-un interviu la Prima News, că de cîteva luni, jurnaliștii de televiziune care au în față liderii USR au niște întrebări-punctaj pe care trebuie neapărat să le bifeze, transmite Inpolitics.

”Nu știu dacă e demufată de la realitate conducerea USR de astăzi, dar cu siguranță face și greșeli”, a spus Lasconi. ”Disciplină nu înseamnă armată. Să fii un bun comunicator nu înseamnă doar să ai predicatele la tine înseamnă să ai empatie și să transmiți emoții. La bărbați e mai greu cu asta” a spus primărița, cu referire la prestațiile de comunicare ale liderului USR, Cătălin Drulă, despre care afirmă că ar trebui să-și asume un procent pe care partidul să-l obțină în alegeri.

Pe de altă parte, Lasconi a amorsat și o posibilă bombă în emisiune:

”Hai să vă zic eu o treabă: eu credeam că sunt foarte mulți politicieni, majoritatea lor, care se duc cu un punctaj la televiziuni, au zece puncte și alea zece puncte trebuie să le bifeze, ei încearcă să spună punctajele alea.
Dar, uitîndu-mă la relația USR cu presa națională, în mod special, – inclusiv cînd merge Cătălin Drulă la televizor – am urmărit cu atenție, mai ales în ultimele 3-4 luni și mi-am dat seama că există niște punctaje pe care le au jurnaliștii, și pe care trebuie să le bifeze atunci cînd au în față persoane care reprezintă USR. Și românii nu sunt proști, cred că oamenii văd lucrurile astea” a mai spus edilul.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img