spot_img
29.1 C
București
joi, august 18, 2022
AcasăhighlightLANSARE HALUCINANTĂ LA PSD: ''Gabriela Firea a fost TRIMISĂ de DUMNEZEU să...

LANSARE HALUCINANTĂ LA PSD: ”Gabriela Firea a fost TRIMISĂ de DUMNEZEU să facă ordine”

-

Deputatul PSD Daniel Florea şi-a lansat, vineri, candidatura la Primăria sectorului 5, discursurile celor prezenţi fiind adevărate ode dedicate acestuia şi Gabrielei Firea, candidatul partidului la Primăria Generală a Capitalei, prezentă şi ea la eveniment, transmite Mediafax.

- Reclama -

Daniel Florea s-a prezentat drept un om care ‘‘vrea să facă treabă”.

firea”Inima arată că ne pasă de sectorul 5. Suntem oameni dintre oameni şi pentru oameni şi ăsta e motivul pentru care vom câştiga aceste alegeri. Suntem oameni care vor să facă treabă. Am auzit că trebuie construite nişte blocuri turn pentru nu ştiu ce clădiri de business. Cred că la sectorul 5 în primul rând trebuie să facem nişte locuinţe sociale. Am ascultat că ar trebui făcută o mare grădină a Bucureştiului, dar nu ar trebui întâi să facem nişte parcuri între blocuri ca să se poată juca copiii noştri aproape de casă? Am auzit că trebuie să facem metrou. Da, e bine să facem metrou, dar nu mai bine prelungim linia lui 96 sau 117 cu încă două staţii? Am auzit că ar trebuie să-i amendăm pe cei care parchează aiurea. Da, dar nu ar trebui să le facem întâi locuri de parcare?(…) Noi nu venim cu vorbe goale, venim cu soluţii”, a spus candidatul.

Un alt social-democrat care a luat cuvântul a fost liderul pensionarilor PSD din sectorul 5.

firea3”Gabriela Firea şi Daniel Florea au fost trimişi de Dumnezeu să facă ordine în Capitală şi în sectorul 5. Vă asigur că noi, pensionarii, ne vom mobiliza şi vom vota cu toţii Gabriela Firea la Primăria Generală. Gabriela Firea să fie femeia care conduce Micul Paris. Domnul Daniel Firea (aplauze în sală), pardon, Daniel Florea ne va fi un părinte, ne va asculta ofurile şi ne va rezolva problemele, pentru că este un om”, a spus, pătruns de însemnătatea momentului, Teodor Ciupitu, colonel în rezervă.

Despre Daniel Florea a vorbit şi Gabriela Firea, care le-a dezvăluit celor prezenţi caracterul evlavios al deputatului. Tot Gabriela Firea le-a spus celor prezenţi că social-demopcratul este, în ciuda aparenţelor, un om puternic.

”Deci nu vă uitaţi aşa la el că e delicat şi parcă e o floricică, este un om foarte puternic. E timid uneori şi poate chiar ruşinos. E doar bine crescut. Avem nevoie de oameni cu bun simţ, care au cei 7 ani de acasă, care ştiu ce înseamnă respectul pentru părinţii şi bunicii noştri. Ne-am săturat de oameni care vorbesc grosolan, de oameni care jignesc, de oameni care nu ştiu decât să arate cu degetul şi nu-şi văd propriile greşeli, care calomniază, care strâng în jurul lor doar grupuri de interese. Daniel este un bun creştin. Astăzi este Izvorul Tămăduirii. Nu întâmplător îşi lansează candidatura în această zi sfântă. Apele sfinţite astăzi sunt leacuri, tămăduire. (…) Este un coleg foarte bine pregătit profesional, un om tânăr, un om puternic, un om cu picioarele pe pământ”, a susţinut Firea.

Liderul partidului, Liviu Dragnea, nu a fost prezent, dar a ţinut să transmită, prin intermediul senatorului Florian Popa, un mesaj de susţinere pentru Daniel Florea.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...