spot_img
23.5 C
București
vineri, septembrie 30, 2022
AcasăMehedințiLa Spitalul din Vânju Mare se lucrează în viteză

La Spitalul din Vânju Mare se lucrează în viteză

-

Președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, a mers într-o nouă vizită la Spitalul din Vânju Mare, acolo unde, în cadrul proiectului implementat de Consiliul Județean Mehedinți, lucrările avansează la noul corp de clădire.

- Reclama -

Dacă în urmă cu câteva săptămâni se turna prima placă, între timp s-a turnat și a doua și se lucrează acum la ridicarea celui de-al treilea nivel al noului corp.

Pe lângă acesta, se va mai construi unul, astfel încât, clădirea să aibă toate circuitele și încăperile necesare pentru a primi autorizația de funcționare.

“La fața locului, am discutat astăzi cu constructorul care m-a asigurat că atât cât vremea va permite, va lucra la exterior, urmând ca atunci când se vor înteți ploile și peste iarnă, să se lucreze la interior.De asemenea, am discutat cu proiectantul și încerc pe cât se poate, să păstrez legătura cu toți cei implicați în implementarea acestui proiect pentru că îmi doresc să fie un spital cu toate dotările și utilitățile, care să corespundă necesităților de tratament pentru locuitorii din zona de sud a județului Mehedinți, dar care să ofere condiții bune de muncă personalului medical și auxiliar care își va desfășura activitatea aici!Totodată, ne propunem să atragem fonduri europene pentru achiziția de aparatură modernă, necesară unui act medical de calitate!”, a declarat președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...