spot_img
17.4 C
București
joi, octombrie 6, 2022
AcasăAnalizeKremlinul evaluează pozitiv faptul că președintele american Joe Biden s-a pronunțat împotriva...

Kremlinul evaluează pozitiv faptul că președintele american Joe Biden s-a pronunțat împotriva recunoașterii Rusiei ca stat sponsor al terorismului

-

Kremlinul evaluează pozitiv faptul că președintele american Joe Biden s-a pronunțat împotriva recunoașterii Rusiei ca stat sponsor al terorismului, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov.

„Însasi formularea problemei (recunoașterea Rusiei ca stat sponsor al terorismului – TASS) este monstruoasă. Și, desigur, este bine că președintele SUA a răspuns în acest fel”, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului într-un interviu acordat. Canalul RBC TV. În opinia sa, „chiar și a pune o astfel de întrebare este ceva foarte greu de înțeles”.

Întrebat dacă cuvintele lui Biden ar putea fi văzute ca o atenuare a retoricii anti-ruse a SUA, purtătorul de cuvânt al Kremlinului a spus că „cu greu poate fi un motiv pentru astfel de evaluări”. Peskov nu a făcut nicio legătură între cuvintele lui Biden și activitatea misiunii AIEA la centrala nucleară Zaporojie.

Luni, corespondentul Reuters la Casa Albă, Jeff Mason, a raportat pe contul său de Twitter că Biden a spus „nu” când a fost întrebat dacă crede că Rusia ar trebui adăugată pe lista SUA a statelor sponsori a terorismului.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Scandalul banderolelor LGBTQ la Mondialul din Qatar: Serbia, Croația, Portugalia și...

0
Căpitanul selecționatei de fotbal a Serbiei, Dušan Tadić nu va purta banderola de căpitan în culorile curcubeului la proximul Campionat Mondial din Qatar, a...