spot_img
22.2 C
București
joi, septembrie 29, 2022
AcasăAnalizeCiolacu, replică pentru PNL: În octombrie echipa de conducere a ANRE îşi...

Ciolacu, replică pentru PNL: În octombrie echipa de conducere a ANRE îşi termină mandatul

-

Liderul PSD Marcel Ciolacu a declarat, marţi, la Buzău, despre solicitarea europarlamentarului PNL Rareş Bogdan privind demiterea conducerii ANRE, că poate ar trebui să se vorbească şi cu colegii care nu au pensii speciale din Parlamentul României, faţă de cei din Parlamentul European, că în octombrie echipa de conducere a ANRE îşi termină mandatul şi i-a cerut acestuia să vină cu o propunere de specialist la ANRE.

- Reclama -

”Nu a fost niciun scandal. Mie nu mi-a cerut nimeni în coaliţie. Ce pot să vă informez, dar e un lucru public, poate ar trebui să se mai vorbească şi cu colegii care nu au pensii speciale din Parlamentul României, faţă de cei din Parlamentul European, că în octombrie echipa de conducere a ANRE îşi termină mandatul. Suntem oameni totuşi responsabili şi serioşi sau vorbim ca să vorbim”, a spus Marcel Ciolacu. 

Preşedintrele PSD a mai spus că îl invită pe Rareş Bogdan să vină cu un foarte bun specialist în energie pentru viitorul preşedinte al ANRE.

”Dacă CV-ul o să ne impresioneze pe mine şi pe colegii mei noi îl vom susţţine în Parlament. Nu am nicio reţinere să găsim un specialist, dar dacă dânsul şi-a luat această responsabilitate, îl invit să vină cu un specialist pentru şefia ANRE”, a spus Ciolacu. 

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Campanie în Germania: „Dușurile reci economisesc până la 400 de euro...

0
„Dușurile reci economisesc până la 400 de euro pe an – și, de asemenea, te ajută să slăbești” – presa din Germania abundă de...