spot_img
6.1 C
București
duminică, martie 3, 2024
Acasămare#KovesiMossad/ Avocatul israelianilor arestați la București: România s-a transformat într-un stat polițienesc

#KovesiMossad/ Avocatul israelianilor arestați la București: România s-a transformat într-un stat polițienesc

-

Romania s-a transformat intr-un stat politienesc, afirmă avocatul Mordechai Tzivin , aparatorului celor doi angajati ai companiei israeliene Black Cube, Ron Weiner si David Geclowicz, arestati pe motiv ca ar fi spionat-o pe sefa DNA Laura Codruta Kovesi, scrie Lumea Justiției.

Declaratia lui Mordechai Tzivin a fost publicata, vineri 8 aprilie 2016, de site-ul israelhayom.com, fiind observata si distribuita pe Facebook de presedintele Coalitiei Romanilor pentru Combaterea Coruptiei, Chris Terhes. Astfel, avocatul Mordechai Tzivin a precizat ca Romania a devenit un stat politienesc, in care, in ultimii 2 ani, 150 de politicieni au fost arestati:

- Advertisement -

Romania a devenit un stat politienesc. 150 de politicieni au fost arestati in ultimii doi ani. Este o tara care se afla in mijlocul luptei impotriva coruptiei care se tot raspandea acolo, iar unii oameni sufera”.

Declaratia lui Tzivin vine dupa avertismentul public lansat de compania Black Cube, care, la scurt timp de la izbucnirea scandalului, a precizat ca cei doi angajati ai sai au fost arestati dupa ce au facut descoperiri majore. Totodata, compania Black Cube a tinut sa precizeze ca Ron Weiner si David Geclowicz nu au incalcat legea si ca cei doi se aflau in Romania in baza unui contract privind colectarea unor informatii despre cazuri de coruptie la nivel guvernamental:

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img