spot_img
-1.3 C
București
vineri, ianuarie 28, 2022
AcasăDezvaluiriKovesi dezvăluie SECRETELE din înregistrarea din sediul DNA

Kovesi dezvăluie SECRETELE din înregistrarea din sediul DNA

-

Ar putea fi in pericol chiar dosarele pe care le investigam. In acea sedinta, noi am discutat ce dosare sunt in lucru, ce activitati au facut procurorii, pentru ca ei trebuie sa justifice de ce un dosar nu e solutionat de un an. Si trebuie sa arate ca au lucrat ritmic in dosare. S-a discutat despre anumite probe pe care ei le-au administrat sau urmeaza sa fie administrate, a declarat într-un interviu pentru ziare.com șefa DNA, Laura Codruța Kovesi.

Ea s-a referit la înregistrarea dintr-o ședință a DNA care a ajuns în media, România TV transmițând fragmente din aceasta.

Deci pe aceasta inregistrare sunt discutii referitoare la dosare penale care nu sunt in faza publica, sunt in lucru, in unele dintre ele nu s-a comunicat nimic in spatiul public. In acest moment, este posibil ca persoane aflate in ancheta sa cunoasca despre aceste dosare, mai afirmă șefa DNA.

- Advertisment -

Must Read

Turcii vor să scoată bani din Dracula

0
Primarul localității Tokat din Turcia, Eyüp Eroğlu, a spus că în cadrul lucrărilor de restaurare a castelului Tokat, temnițele în care a fost ținut...

China face o Lună artificială