spot_img
30.9 C
București
duminică, iulie 3, 2022
AcasăhighlightKlaus Iohannis pe lista neagră de la Bruxelles

Klaus Iohannis pe lista neagră de la Bruxelles

-

Apar noi ”liste negre” de la Bruxelles. De această dată este vorba despre un document care vorbește despre incompatibilitățile demnitarilor.Documentul a fost prezentat de Mihai Gâdea la ”Sinteza Zilei” de la Antena 3. Pe această listă se regăsesc nume importante, cum sunt cele ale lui Klaus Iohannis, Victor Alistar și Mircea Diaconu.

- Reclama -

”Cred că era un raport trimis de ANI. Unele dintre cazuri s-au soluționat definitiv. Se cerea să se vadă ca în cadrul luptei anticorupție există rezultate concrete (…) Se cerea statistic ” a explicat parlamentarul PNL Iulia Scântei.

”Nu ai nevoie de nume și prenume, ci doar de datele statistice” a intervenit deputatul PSD Liviu Pleșoianu.

”Aceste rapoarte erau copy-paste de la an la an. Deja știam cum arată, cine va fi lăudat, cine va fi criticat. A existat o colaborare foarte îndeaproape între șefii acestor instituții și cei de la Comisia Europeană. Acesta este un raport al ANI. Se doreau cu nume și prenume” a precizat jurnalistul Antena 3 Ana-Maria Roman.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...