spot_img
36.1 C
București
sâmbătă, iulie 2, 2022
AcasăAnalizeKevin Spacey a fost violat de tatăl său la 12 ani

Kevin Spacey a fost violat de tatăl său la 12 ani

-

Fratele lui Kevin Spacey a dezvăluit copilăria de coșmar și ororile pe care le-au trăit acasă din cauza tatălui lor „un om sadic și pervers”, relatează ziarul spaniol ABC.

- Reclama -

După scandalul declanșat de cazul Harvey Weinstein, vedeta serialului „House of Cards”, al cărui nume complet este Kevin Spacey Fowller, a devenit ținta unui nou scandal sexual care l-a determinat pe actor să se declare gay, după acuzațiile privind o agresiune sexuală comisă pe vremea când era minor lansate împotriva sa de un actor.

Potrivit actorului Anthony Rapp, Spacey l-a invitat la o petrece acasă la el în Manhattan după terminarea piesei de teatru în care jucau amândoi. Profitând de faptul că băiatul, care avea atunci 14 ani, se uita la televizor, Spacey s-a aruncat peste el în pat, o situație pe care actorul a declarat că nu și-o mai amintește. Ulterior, el și-a cerut scuze pentru comportamentul său, dând vina pe alcoolul pe care îl băuse în acea seară.

În fața acestei situații, fratele lui Spacey, Randall Fowler, a acordat un interviu ziarului Daily Mail în care a dezvăluit copilăria de coșmar pe care a avut-o în „casa ororilor” din cauza abuzurilor la care erau supuși de tatăl lor, Thomas Geoffrey Fowler. Tatăl lor era un monstru de extremă dreapta, pervers și sadic. El asigură că tatăl lor i-a bătut cu brutalitate și i-a violat de la împlinirea vârstei de 12 ani.

El a încercat să-l protejeze pe fratele său mai mic de brutalitatea tatălui său, dar nu a reușit întotdeauna. „L-am amenințat că îi vom spune totul mamei și că familia se va destrăma. Kevin se închidea în el ca într-un limb emoțional. Fowler a declarat că mult timp a evitat să aibă copii, de teamă să nu fi moștenit gena de prădător sexual a tatălui său.

Cei doi frați nu mai țin de mult timp legătura. Coșmarul prin care au trecut amândoi și-a pus amprenta asupra vieții lor lor. Copilăria alături de un tată degenerat m-a afectat cumplit, am trecut prin trei căsătorii și 40 de aventuri, a încheiat Fowler.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...