spot_img
24.4 C
București
marți, iulie 5, 2022
AcasăhighlightKelemen Hunor: Voi veni și de pe Lună pentru oameni ca MRU

Kelemen Hunor: Voi veni și de pe Lună pentru oameni ca MRU

-

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat marți, în plenul Parlamentului, răspunzându-i liderului deputaților social-democrați, Marian Neacșu, că nu i-a fost ușor să stea alături de Victor Ponta din cauza unor oameni din PSD, punctând că va veni și ”de pe Lună la serviciu” pentru oameni care și-au respectat cuvântul față de el și de formațiunea sa.

- Reclama -

„Îl pot înțelege pe domnul Kelemen Hunor care a venit tocmai de la Budapesta astăzi pentru a-l reînscăuna pe domnul Mihai-Răzvan Ungureanu, cel care a făcut cadou statului maghiar moștenirea Gojdu”, a afirmat liderul deputaților social-democrați, Marian Neacșu, în plenul Parlamentului, la dezbaterile privind validarea lui Mihai-Răzvan Ungureanu la șefia SIE.

În acest context, Kelemen Hunor i-a răspuns că va veni și de pe Lună la serviciu pentru oameni ca Ungureanu.

„Mă bucur că dl lider al grupului PSD mă înțelege. Mă bucur că a ajuns la această înțelepciune. Eu am stat alături de Victor Ponta și nu mi-a fost ușor. Nu din cauza lui Victor Ponta, din cauza unor colegi ai dvs, dl Neacșu. Nu mi-a fost ușor, dar mi-am respectat cuvântul și voi veni la serviciu și de la Miercurea Ciuc ,și de la Cluj, și voi veni și de pe Lună pentru oameni care și-au respectat cuvântul față de mine, față de noi”, a spus liderul UDMR.

- Advertisment -

Must Read

Romina Power a povestit cum l-a drogat pe Regele Iordaniei

0
Vineri după amiază, pe postul Rai 1 a fost difuzată ultima ediţie din acest sezon a emisiunii „Oggi è un altro giorno”, condusă de...