spot_img
7.1 C
București
sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăhighlightKelemen Hunor: Nagy Zsolt a fost condamnat pe nedrept, suntem solidari cu...

Kelemen Hunor: Nagy Zsolt a fost condamnat pe nedrept, suntem solidari cu el

-

Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat sâmbătă că fostul ministru Nagy Zsolt are nevoie de sprijinul și solidaritatea formațiunii și că în cazul său nu se poate vorbi despre corupție, transmite Agerpres.
„Nagy Zsolt, care a fost nedreptățit și a fost sancționat, a fost condamnat la închisoare. Deci există foarte multe provocări. Și niciodată să nu credeți că cineva va termina treaba în locul nostru. Permiteți-mi să fac aici referire și la Nagy Zsolt. Libertatea înseamnă altceva pentru Nagy Zsolt de săptămâna trecută. Trebuie să fie foarte clar, cazul lui nu este un caz de corupție. Nu există nicio dovadă împotriva lui, nu s-a privatizat nicio companie de stat pe vremea lui. Din stenogramele înregistrate cu ocazia convorbirilor purtate de alte persoane s-au tras concluzii cu privire la cazul lui și în baza acelor stenograme a fost condamnat Nagy Zsolt. El are nevoie de sprijinul nostru și de solidaritatea noastră”, a afirmat Kelemen Hunor. El a spus că UDMR nu trebuie să renunțe la adevăr, așa cum cu siguranță nici Nagy Zsolt nu o va face.
Foștii miniștri Codruț Șereș și Nagy Zsolt au fost condamnați definitiv marți de Înalta Curte de Casație și Justiție în dosarul privatizărilor strategice. Codruț Șereș a primit 4 ani și 8 luni închisoare iar Nagy Zsolt — 4 ani.

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img