spot_img
22.6 C
București
luni, august 15, 2022
AcasăAnalizeJurnalistul și istoricul italian Angelo D’Orsi: Zelenski este un pericol pentru propriul popor

Jurnalistul și istoricul italian Angelo D’Orsi: Zelenski este un pericol pentru propriul popor

-

Președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, reprezintă un pericol pentru propriul popor, a declarat jurnalistul și istoricul italian, Angelo D’Orsi, la postul de televiziune Rete 4, relatează Gazeta.ru. 

”El (Zelenski, n.r.) duce o campanie care, în realitate, va provoca distrugeri și pierderi de vieți omenești în rândul propriului popor. Dar acest lucru nu îl prea îngrijorează”, a spus el. 

- Reclama -

În opinia lui D’Orsi, Zelenski este unul dintre principalele obstacole din calea dobândirii păcii. Jurnalistul este, de asemenea, de părere că, ceea ce se întâmplă în Ucraina, este ”războiul Statelor Unite împotriva Europei”. După cum consideră D’Orsi, SUA sunt interesate să rupă legăturile dintre Rusia și Uniunea Europeană și, pe viitor, dintre Rusia și China. 

”America nu poate înțelege că lumea unipolară născută după 1989 și unde a existat o singură superputere, o singură valută și o singură limbă, se schimbă”, a explicat D’Orsi.

spot_img
- Advertisment -spot_img

Must Read

Asasinarea lui Abe și secta lui Moon din guvernul japonez

0
Premierul japonez Fumio Kishida va remania miercuri guvernul pe care îl conduce ţinând cont de legăturile politicienilor cu Biserica Unificării, o grupare controversată, de...