spot_img
38.9 C
București
miercuri, iulie 17, 2024
AcasăDezvaluiriJurnalistul Anacondei, Iulian Vlad şi UM 24

Jurnalistul Anacondei, Iulian Vlad şi UM 24

-

Alexandru Căutiș, el însuși unul dintre dubioșii de prim rang ai ultimilor 15 ani, îi ridică statuie din salivă lui Iulian Vlad, făcându-i cretini pe toți cei care spun despre acesta că a fost un jeg de securist.Ca să înțelegeți mai bine cine este Alexandru Căutiș, vă pot spune că celebra Anaconda l-a propus spre angajare la Digi 24 (și nu numai), cu promisiunea că salariul lui nu va greva financiar postul, scrie jurnalistul Patrick André de Hillerin pe facebook.

- Reclama -

Generalul Elena Istode alias Anaconda a fost până de curând şefa acoperiţilor SRI din presă şi ANAF. Ea a fost trecută în rezervă.

- Advertisement -

Ce inseamna sa fii un sclav penibil. Alexandru Cautis, a scris ieri un material lacrimogen in memoria „marelui roman si patriot” care a fost Iulian Vlad, ultimul comandant al Securitatii ceausiste. Politicos, i-am sugerat sa ii cheme sa lacrimeze si pe muncitorii din Brasovul anului 1986, pe timisorenii din 1989, pe bucuresteni, pe familia inginerului Ursu, si ar mai fi cativa care sa rosteasca vorbe calde, printre dinti, la adresa marelui disparut. Infiltratul cu simbrie mi-a replicat ca a luat interviuri la peste 100 de fosti detinuti poltici, si toti au inteles ca Securitatea nu era asa de rea si ca ceea ce s-a scris despre aparatul represiv dupa Revolutie „contine multa manipulare”. Si a incheiat superior: „Tu cu cati detinuti politici ai discutat?”. I-am raspuns: „Cu vreo 80. Atatia eram in celula la Jilava in 1989”. M-a blocat…, scrie la rândul său avocatul Mihai Valentin Neagu, fost jurnalist, tot pe facebook.

- Advertisement -
spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img