spot_img
30.3 C
București
miercuri, iunie 12, 2024
AcasăDezvaluiriVIDEO/ Jurnaliști din TVR și Realitatea ACUZAȚI DE DIICOT CĂ AR FI...

VIDEO/ Jurnaliști din TVR și Realitatea ACUZAȚI DE DIICOT CĂ AR FI CONSUMAT CANNABIS: Emma Zeicescu și Claudiu Popa/ CE SPUNEAU CLAUDIU POPA ȘI REALITATEA TV ÎN AUGUST

-

Cunoscuta realizatoare din TVR Emma Zeicescu și Claudiu Popa, realizator la Realitatea Tv, de care se despărțise o perioadă și cu care are un copil, sunt puși sub învinuire de către procurorii DIICOT, pentru că ar fi consumat cannabis. Cei doi jurnalisti ar fi fost prinsi cu droguri asupra lor la festivalul Neversea 2018, de la Constanța. Urmează ca procurorii DIICOT să stabilească în ce direcție vor merge cu această anchetă, anunță ANTENA 3.

Scandalul a izbucnit în august când informații au apărut pe surse.

Totuși, a spus Antena 3, cei doi ar fi avut cantități mici de droguri. 

În România, în ultimii ani, consumul de cannabis a crescut, potrivit celui mai recent raport al Agenţiei Naţionale Antidrog (ANA). „Cannabisul continuă să fie cel mai consumat drog în România, atât în populaţia generală, cât şi în cea şcolară. De asemenea, odată cu intrarea în vigoare a Noului Cod Penal (februarie 2014) şi implementarea măsurilor privind tratamentul ca alternativă la închisoare, a devenit şi drogul principal pentru care se solicită cu preponderenţă asistenţă în sistemul de tratament ambulatoriu”, se arată în raport.

CE SPUNEAU CLAUDIU POPA ȘI REALITATEA TV ACUM 2 LUNI 

spot_img
spot_img
- Advertisment -spot_img
spot_img